Life coaching ‘Mijn Dromenwijzer’
Het leven van alledag zit vol beslommeringen. Gedoe en gezeur, misschien sleur. We zetten dapper onze schouders eronder en onderdrukken gevoelens van tegenzin of onbehagen. Maar waarom eigenlijk? Waarom doen we niet wat we écht belangrijk vinden?

Uit onderzoek blijkt dat maar een paar procent van de volwassenen nog in contact is met zichzelf. De meeste mensen hebben hun fantasie en dagdromen onderweg losgelaten. Maar hoe fijn zou het zijn om je hart te volgen? Je dromen na te leven en te doen wat je gelukkig maakt?
Ontdekken wat je wel en niet wilt in het leven is best lastig. Het begint met nieuwsgierigheid. En aandacht voor jezelf. Mijn Dromenwijzer is daarbij een gids. Een methode om stil te staan bij jouw leven en weggestopte verlangens te bevrijden. Speels, ontspannen, buiten de lijntjes én met fantasie op zoek naar verbinding met jezelf.

Is de tijd rijp voor verandering?
>>> als jijzelf in beweging komt, komt jouw DROOM in beweging

In een-op-een-gesprekken duiken we in jouw verhaal. We verkennen je binnenwereld en je bezigheden. Hoe is het om jou te zijn? Wat drijft je? Wat is je dierbaar? Wat houdt je tegen? We blikken terug en vooruit, kijken naar financiële mogelijkheden en onderzoeken oplossingen om ruimte te creëren voor je dromen. Gaandeweg ga je ontdekken waar je kunt bijsturen naar een leven met vrijheid in keuzes. Een leven met meer rust, liefde en geluk.

>>> van piekeren en ploeteren naar vrijheid en voldoening
Je dromen wijzen je de weg.

Breng jezelf in beweging en laat je hart zich uitspreken in deze inspirerende én hartverwarmende Life coaching. Circa 8 sessies op geschikte dagdelen nu voor € 995 excl. btw. Betalen in termijnen is mogelijk. Weet je dat veel werkgevers een budget hebben voor coaches aangesloten bij de Nobco?

Ik (Mary) help je om achter de coulissen vandaan te komen en je hartenwens te laten zien aan jezelf en je naasten. Als mensen weten wat voor jou belangrijk is, kunnen ze je helpen bij verandering, verrijking of vernieuwing. Want spreken en zwijgen zijn goud.

Nieuwsgierig? Ik heb ook een artikel geschreven over het Nut van Mijn Dromenwijzer. Ik mail je het graag en weet dat je niet de enige bent die vastloopt of niet weet waar te beginnen.