Relatiebegeleiding
Het leven is onvoorspelbaar en ingewikkeld. Door tegenslag, sleur, meningsverschillen of geldkwesties kan het zijn dat jullie partnerrelatie of ouderschapsrelatie niet lekker meer loopt. Als ergernissen zich almaar opstapelen, is het lastig elkaar te blijven vinden. Herken je dit? Als relatiebegeleider en financieel hulpverlener kan ik jullie samen vooruithelpen. Niks zwaars of zweverigs; door met milde ogen naar de situatie te kijken, ga je zien wat je nodig hebt voor een bloeiende relatie met jezelf en elkaar.

Nee: als je relatie niet meer smaakt
Die overheerlijke bruidstaart van dat dolverliefde stel. Trotse opeenstapeling van room en suiker als symbool voor liefde en voorspoed. Toch kan die zoete belofte door de realiteit van alledag stukje bij beetje inzakken of zelfs bederven. Wat rest is een nare bijsmaak en een brok in je keel.
Ja: een voedzaam samenzijn
Ligt die ooit zo luchtige taart als een steen op je maag? Relatiebegeleiding is een laagdrempelige manier om te begrijpen waarom dit zo is. Misschien zijn er financiële zorgen, meningsverschillen over inkomen en uitgaven of is er een gemis aan nabijheid en steun. Precies welke ingrediënten verzuren de relatie die jullie vroeger zo lief was? En hoe kom je als koppel tot een nieuw recept voor verbintenis en rust? Meestal geeft een paar keer afspreken al een enorme smaakverrijking. Blijkt de koek daarna toch op? Dan kan coaching jullie ook apart vooruithelpen.Ja: financieel ontspannen ouderschap
Als vader of moeder wil je alles zo goed mogelijk doen en financieel regelen voor je kind(eren). Aan de andere kant is opvoeden ook een doorlopend proces van meebewegen met opgroeiende kinderen en veranderende tijden. Jongeren kiezen hun eigen pad en gaan misschien studeren. Of er komt een andere baan of woonsituatie. Stuk voor stuk ijkpunten die vragen om een nieuw recept voor financieel ontspannen ouderschap. Samen kijken we naar de lusten en (financiële) lasten en brengen deze opnieuw in lijn met elkaar en de omstandigheden.