Zin om creatief op zoek te gaan naar je latente drijfveren, wensen en dromen? Mary geeft verschillende workshops en trainingen die je op een luchtige en speelse manier inzichten geven. Dit kan zowel in een-op-een-afspraken als gezellig met een (eigen) groepje. Blader door het aanbod om te ontdekken wat je aanspreekt.


Meditatief schrijven volgens de methode Harttaal van Wies Enthoven
“Leer schrijvend jezelf kennen”
Meditatief schrijven volgens de Nederlandse methode Harttaal is gebaseerd op het Amerikaanse Proprioceptive Writing van Linda Metcalf. Het is een ontspannende en bevrijdende manier van schrijven om jezelf (nog) beter te leren kennen. Vanuit je hart schrijven over kleine of grote issues in je werk of privéleven helpt je een helder hoofd en meer vertrouwen te krijgen. Je ervaart een waardevolle verbinding met jezelf en de wereld om je heen, waardoor nieuwe perspectieven en goede ideeën zich als vanzelf aandienen.
Lees meer…
Life Coaching ‘Mijn Dromenwijzer’
Voel je het ook? Het is tijd voor jouw dromen. Wil je richting geven aan je dromen, maar voel je ook dat iets je tegenhoudt? Dan is dit jouw programma. De kans is groot dat – als er geen concreet plan komt – je jouw dromen wéér uit gaat stellen. Terwijl dat precies is wat je niet wilt.

Emotionele en financiële gemoedsrust.
Dromen over de toekomst doen we allemaal. Het is heel makkelijk om die dromen telkens voor je uit te blijven schuiven. Maar van uitstel van de dingen die je ‘ooit’ nog wilt doen, komt vaak afstel. Hoe kun je voorkomen dat je droom onvervuld in de toekomst blijft hangen? Dat kan door van jouw droom een doel te maken. En het beste moment om dit te doen is nu. Wat is jouw wens of plan? Misschien wil je in de toekomst van baan switchen, gaan samenwonen, een gezin stichten, of een bedrag (kunnen) schenken aan jullie (klein)kind. Bij elke fase van je leven horen andere wensdromen. Life Coaching ‘Mijn dromenwijzer’ helpt je om concreet richting te geven aan jouw gedroomde leven. Met liefde voor mensen en kennis van cijfers ben ik je gids bij allerhande vraagstukken. Samen kijken we naar je (financiële) vertrekpunt en onderzoeken we wat nodig is om jouw dromen na te kunnen leven.
Lees meer…